11 oktober 2018

the edge of the cornfield...Ik schilderde nog een landschap, met een groffe penseel. De rand van een maisveld.

En ik heb mijn Etsy shop weer geopend na een pauze in de zomer. Ik ben bezig geweest met het printen van kleine cadeaukaartjes of cadeaulabels, voor allerlei gelegenheden. En ik heb geprobeerd ze zo mooi mogelijk te fotograferen, wat een kunst op zichzelf is. Ik leefde me uit met allerlei rekwisieten.

~~~~~~~

I painted another landscape with a big brush. The edge of a cornfield.

And I reopened my Etsy shop after a summer break. I have been busy printing small gift cards or gift tags, for a variety of occasions. And I tried to photograph them as best as I could which is an art in itself. I had fun with the props. 10 opmerkingen:

 1. Lovely work, Judy! Enjoy art work. Best wishes, Sadami

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love your big brush painting, Judy!!
  And your sweet tags are beautifully photographed. Wishing you much success on your return to ETSY.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful, so fresh and light!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fresh and filled with light, beautiful landscape . And wishing you luck with your Etsy shop !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Judy your landscape makes me think summer and lots of sunshine. Enjoyed seeing your treats at Etsy too. Your bear card is especially enchanting. Hope you are enjoying October friend. Hugs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Judy, je maisveld is verrukkelijk om, te zien. Ik kan de zon zowat voelen. Na een lange sabbatical voor studie ben ik ook weer met mijn Etsy bezig, wat een werk. En ja, goede fotografie is een kunst en een'must', helaas. Ik zou het leuk vinden met een aanal ons bekende teken/schilder blogs een thema uit te werken en erover te posten, en naar elkaar te verwijzen. Ik heb het idee dat de blog-wereld een beetje op z'n retour is en dat samenwerken een goed idee is. Laat me graag weten of je er ook iets voor voelt. In het verleden deed ik vaak mee aan Illustration Friday, maar niet elke week voel ik me thuis in het gekozen thema. Een week terug was het thema 'Cat'. Laat ik nou nog nooit een kat getekend hebben! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuk idee, ben er helemaal voor. Ik heb wel vaker meegedaan met zg. challenges, allemaal iets maken naar dezelfde referentiefoto. Maar inderdaad, niet altijd spreekt het thema aan. Laat maar weten wat je plannen zijn.
   Heb ook nog nooit een kat getekend. :)

   Verwijderen
 7. Nice colors and light. I like the looseness of your landscapes!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! Your comments are very welcome!